Huset er et sort træhus på ca. 250 m2 i 2 plan, beliggende på en knap 3000 m2 grund med frugttræer og stor græsplæne. Hele grunden er indhegnet, så det er muligt at have hund med.

Stueetage: hovedindgang, 1 lille stue, 1 stor stue, 1 lille værelse mellem mindre stue og køkken, Stort spisekøkken med elkomfur og ovn, køle/fryse skab og brændekomfur, lille badeværelse (kun bruser) / toilet og baggang med trappe til 1. sal.

1. sal: trapperum med fordelergang til toilet, 1 dobbeltværelse og stue, fra stuen er der adgang til endnu 1 dobbeltværelse, og lille fordelergang til 2 dobbeltværelser - det ene med 3 enkeltsenge som er velegnet til børn eller personer under 180 cm.

Huset opvarmes med el- radiatorer / varmepumpe og der er tillige brændeovn i den lille stue i stueetagen. I huset er TV med en enkelt svensk kanal. Der er indlagt fibernet i oktober 2018. Der findes det nødvendige indbo svarende til mindst 12 personer, haveborde, havestole og grill. 

Huset ligger ugenert lige uden for en lille landsby. Der er 200 m til nærmeste nabo. Der er tæt beplantning mod vejen som ligger 20 m fra huset. Der er åbne marker til de 3 andre sider, med fin udsigt over skoveng, hvor både traner og elg er set fra huset. 

På grunden ligger også et gæstehus mm. som pt. ikke indgår i lejemålet.

Øvrigt:  Afstand fra Øresundsbroen 325 km. Afstand fra Varberg 130 km.

El indlagt. Bad / toilet, Grill, Tv og radio / cd.

Internet: Der er adgang til internet via fiberforbindelse.

Indkøb nærmeste mulighed er i Timmele, 6 km fra huset, hvor der findes en mindre dagligvareforretning. Nærmeste større by 15 km. er Ulricehamn, en charmerende by ved den store sø Åsunden. I byen er der mange muligheder for at handle, og der findes også et udmærket turistkontor.

I ulricehamn finder man også en stor og rigtig god legeplads med legeredskaber både for børn og voksne. Der er indrettet grilpladser, så man kan grille sit medbragte. Legepladsen ligger lige ned til søen.

Afstand til nærmeste badesø: 5 km. -fiskemulighed 6 km. plus flere steder i nærområdet.

Antal sovepladser: 10 med mulighed for 2 ekstra opredninger på gæsteseng.

Hund tilladt, haven er indhegnet.

Pris pr. uge:  4.200,- dkr. + forbrug og depositum 1.000,- dkr.,som tilbagebetales efter fradrag af forbrug mm. ifølge lejeaftale.

Slutrengøring kan ikke tilkøbes. Huset skal være rengjort og udluftet inden afrejse.    

Lejeperiode fra lørdag kl.14 til lørdag kl. 10,  i perioden fra ugen efter påske til oktober.

Kontakt: se under booking.  


Kort